Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Mi az a nagykar.hu?


Ön a nagykanizsai kistérség településeinek, intézményeinek és civil szervezeteinek, valamint egyes (helyi) témáknak közös honlapját használja. Ezeket a csoportokat az oldal alsó sávjában találja, vagy kiválaszthatja a jobb felső sarokban lévő "A nagyKAR honlapjai" feliratú lenyíló menüből.

A bal oldali menü segítségével térképezhetők fel az egyes lapok tartalmai, ezek weblaponként különböző gazdagságúak. Az itt található Elérhetőségek menü segítségével közvetlenül is megszólíthatja munkatársainkat, és elmondhatja tapasztalatait.

Ha dokumentumokat keres, általánosságban a Digitális gyűjtemény menüpontot fogja használni a bal menüből. Ezen belül különféle kategóriákat talál.

Mire lesz szükség a nagykar használatakor?


Igyekeztünk a letölthető tartalmakat a legtömörebb, legkisebb helyet igénylő formátumokban felrakni. 5-10 Megabájtnál nagyobb anyagokat több részletben szoktunk elhelyezni.

Nagy valószínűséggel újdonságnak számít a DjVu formátum széleskörű használata honlapjainkon. Ez leginkább a PDF-hez hasonlít, de helyigénye legtöbbször töredéke annak, így például 1-2 Megabájtos könyvek gyakran 200-300 oldalasak is lehetnek, akkor is, ha tele vannak illusztrációkkal. A DjVu fájlokat megjeleníteni képes programok száma egyre növekszik.

Bár rendszerünk igyekszik minden tőle telhetőt megtenni azért, hogy az Ön által használt böngészőprogramon belül megjelenjenek az ilyen típusú dokumentumok, de ha biztosra akar menni, most töltse le a szükséges megjelenítő programot! Ezzel rendszere csak többet fog tudni, nem fogja megbánni.

<< Előző (1. oldal)
/25
Következő >> (3. oldal)