Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



 
330.71 KB
2021-12-01 08:30:21
 Zalai Hírlap 2021 12 01 278sz 03old - Helyi szerzők második találkozója.jpg
 

image/jpeg
Nyilvános Nyilvános
176
541
Zalai Hírlap 2021. december 1. 278. szám 3. oldal

Helyi szerzők második találkozója
NAGYKANIZSA A Halis könyvtárban december 10-én 18 órakor rendezik meg a kanizsai írók, költők, kiadók és szerzők találkozóját. Az esemény részleteiről a szervezők tartottak sajtótájékoztatót tegnap a bibliotékában.
Deregi László tanár, újságíró, az esemény ötletgazdája két éve indította útjára a találkozót azzal a céllal, hogy a kanizsai alkotók ismerjék meg egymást, s fűzzék szorosabbra a kapcsolatukat. Tavaly a vírushelyzet miatt elmaradt a rendezvény, ám az idén jön a folytatás.
- Az intézmény aulájában, a karácsonyfa körül helyezzük majd el a kanizsai alkotók köteteit, így egy helyen lehet fellapozni azokat - folytatta a szervező. - Ez egyfajta könyvkiállítás is lesz, vagyis egy polcra kerülnek a kiadványok. Várjuk ide azoknak a szerzőknek a műveit is, akiknek eddig nem volt kapcsolatuk a könyvtárral. A bemutató mellett kulturális programot is kínálunk, hiszen a Kanizsai Fiatalok Közösségének tagjai mellett Farkas Tibor énekmondó is műsort ad.
Czupi Gyula, a könyvtár igazgatója nagy örömmel fogadja a hiánypótló programot, mely felkarolja a helyi szerzőket, és közelebb hozza egymáshoz őket. BB

Insert failed. Could not insert session data.