Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.



* A Flash fájlok támogatása világszerte megszűnt. A Következő gombra kattintva (ha van) az mp4 változathoz juthat.

 
13.17 MB
2012-01-16 13:21:37
 
 

flv-application/octet-stream
Nyilvános Nyilvános
1266
4623
Rövid leírás | Teljes leírás (1.26 KB)

Kanizsa TV 2012.01.12.

A Halis rendkívül olvasóbarát

Nagykanizsa - A magyar könyvtárak közül az 1 négyzetméterre jutó innováció száma a Halisban a legmagasabb – vélekedik Mikulás Gábor, az információs és könyvtári szakemberek által legolvasottabb sajtóorgánum tulajdonosa. Az információs tanácsadó 1 hónapot tölt városunkban – vizsgálja az intézményben folyó munkát és hatékonyságot növelő javaslatokat tesz.

Mikulás Gábor nem először jár városunkban, a korábbi években is nyomon követte a könyvtár működését és jó szakmai kapcsolatot épített ki az intézmény dolgozóival. Tapasztalatai pozitívak, úgy véli a Halis élen jár az olvasóbarátság terén. Persze, mint ahogy minden mutatót, így ezt is, lehet fokozni: ezért például az elmúlt napokban az egyik kölcsönző pultról lekerült egy mellvéd, s így szorosabbá vált a könyvtáros és az olvasó közötti kapcsolat. Az információs szakember megelégedettséggel szemléli a kiskanizsai fiókkönyvtárban zajló munkát is.

Mikulás Gábor szerint az előrelépés kulcsa az együttműködésben rejlik - ezért próbálja javaslataival, tanácsaival segíteni a Halis fejlődését.

Insert failed. Could not insert session data.